Review – ‘Home’

Developer/publisher: Benjamin Rivers
Gen: aventură, groază (discutabil)
Website
Lansat: 1 iunie 2012 (PC)
ESRB: N/A
Trailers: Launch Trailer

‘Home’ e un side-scroller indie deosebit. Este deosebit pentru că îi oferă jucătorului anumite libertăți care în marea majoritatea a jocurilor le avem foarte rar, sau niciodată. M-au atras pe parcursul jocului deciziile care au fost lăsate la latitudinea mea, urmând să aibă consecințe mai mult sau mai puțin semnificative asupra poveștii în ansamblu, iar spre finalul jocului am rămas puțin uimit când am văzut câtă putere de influențare am asupra întregii povești, într-o măsură nemaiîntâlnită de mine în niciun joc de până acum, cred.

Sunt vag în mod intenționat, pentru că sunt de părere că ‘Home’ oferă o experiență cu atât mai grozavă cu cât mai puține detalii cunoști despre el atunci când începi să îl joci. De aceea nu voi da niciun detaliu în privința poveștii sau a altor aspecte ale jocului și mă bazez pe speranța că atât cât am scris va fi destul pentru a vă stârni curiozitatea. Jocul durează în jur de o oră, dar dacă vă place e posibil să îl jucați și a doua oară, în încercarea de a face alte alegeri și poate de a explora locuri noi.

GameSpot i-a acordat jocului nota 7. Media notelor a 10 critici ajunge la 6.9, iar media notelor a peste 40 de jucători ajunge la 6.7.

Nota mea: 8.5/10

P.S. Un alt joc asemănător e ‘Lone Survivor’. L-am jucat puțin și nu mă pot pronunța în privința lui, dar opinia generală e una foarte bună.

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.