Ai nevoie de cablu USB tip A – tip C?

Zilele astea urmează să iau un Lumia 950 cu mufă USB tip C. M-am gândit că mi-ar mai prinde bine încă un cablu pe lângă cel original și am început să caut.

La PC Garage un cablu SSK 3.0 e 70 de lei, iar la Conectica un cablu Roline 3.1 e 45 de lei. Mi se părea dubios ca un cablu teoretic mult mai bun să fie cu 25 de lei mai ieftin și aveam de gând să iau 3.0 la 70 de lei. Asta înainte să îmi amintesc de domnul inginer Benson Leung de la Google care spunea că nu toate cablurile USB tip C sunt făcute cum trebuie și că ar putea dăuna dispozitivelor cu care sunt folosite, așa că a început pe cont propriu să scrie recenzii despre cabluri de la zeci de firme, ca să știe lumea ce să cumpere. Amintindu-mi că dau o găleată de bani pe telefonul ăsta, era clară treaba.

Prin urmare, am luat de pe Amazon patru cabluri Orzly 3.0 tip A – tip C, reduse de la $35 la $16, cu transport gratuit. Am luat cu 83 de lei cabluri bune și destule cât să fiu acoperit pe viitor cu alte dispozitive. Client mulțumit. Singura problemă e că vin din America, așa că trebuie să treacă prin vamă, și trebuie să mă duc personal în timpul serviciului să pierd timp pe la cozile de la poșta de la gară. Distracție. Am anulat comanda și le-am luat din Germania, la același preț și îmi vin direct la ușă.

Așadar, dacă aveți nevoie de astfel de cabluri sau cunoașteți pe cineva care are, dați mai departe, cât e oferta valabilă pe Amazon.

Alte articole:

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.