• Home
  • Filme
  • Ce nu-mi place la ‘X-Men: Apocalypse’ (2016)
ÎnFilme

Ce nu-mi place la ‘X-Men: Apocalypse’ (2016)

X-Men Apocalypse | Trailer

1. “I’ve never felt power like this before” ar avea cu totul alt impact dacă nu am ști deja de la finalul lui ‘Days of Future Past’ că toți supraviețuiesc; cei care contează, cel puțin.

2. Nu mai vreau filme ‘X-Men’ cu copii. A fost mișto ce au făcut cu ‘First Class’, mai mișto ce au făcut cu ‘Days of Future Past’, dar gata. Nu vreau să mai văd eroii care îmi plac înainte să devină eroii care îmi plac.

3. O combinație dintre primele două, ar fi mult mai incitant dacă s-ar petrece în prezent, când sunt toți mult mai bine formați. Cum ziceam, “I’ve never felt power like this before” ar însemna cu totul altceva, nu numai pentru că au mai multe lupte în spate, ci și pentru că filmul ar fi mai imprevizibil și nu am ști deja că vor câștiga. Vorbind de imprevizibil, îmi amintesc de moartea lui Xavier în ‘The Last Stand’.

Aștept nerăbdător să-l văd, dar nu pot fi prea entuziasmat pentru el, principalul motiv fiind că în ciuda eforturilor lor de a prezenta pericolul din film ca unul real și nemaivăzut, au stricat deja finalul în ultimul film apărut. “Apocalypse” din titlu nu mă mișcă deloc.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.