• Home
  • Diverse
  • Folii pentru telefoane – recomandarea mea

Folii pentru telefoane – recomandarea mea

În primul rând, pentru cârcotași, nu mă plătește nimeni pentru articolul ăsta. Îl scriu în urma unei experiențe plăcute cu oamenii de la Smart Protection. Când în majoritatea timpului lucrurile nu merg cum ar trebui cu comercianții, e ceva deosebit să dai de cineva care te tratează așa cum te-ai aștepta să fii tratat și îți lasă impresia că realmente vrea să ofere produse/servicii de calitate. Și vreau să mai scriu și de bine.

Așadar, povestea pe scurt: Smart Protection îți oferă garanție pe viață la foliile lor, astfel că dacă se zgârie în timp o folie sau dacă nu reușești să o aplici bine, ai dreptul (o dată) să comanzi altă folie la preț redus. Mie mi s-a zgâriat puțin folia în concediu și după ce m-am întors, am comandat alta pe baza aceste garanții. Ca întotdeauna, m-a sunat o doamnă de acolo să mă întrebe dacă voi folosi husă la telefon și ce husă voi folosi, pentru a ști ei cum să îmi taie folia. Toate bune și frumoase, a ajuns folia, am lipit-o, s-a potrivit cu husa, totul perfect. Asta până când am observat că husa împinge în folie în momentul în care apăs butoanele laterale.

Am stat așa aproape două săptămâni și am observat că situația se înrăutățește și folia inevitabil se va deteriora din ce în ce mai rău. Le-am scris oamenilor de la Smart Protection un mail și i-am întrebat dacă se poate înlocui folia pentru ecran sau dacă sunt nevoit să cumpăr alta. Folia teoretic s-a potrivit, oamenii au tăiat-o bine, doar că apăsând butoanele și husa nefiind 100% fixă, cum e și normal, împingea peste folie. M-au sunat să îmi ceară mai multe poze cu telefonul și husa, pentru a putea tăia folia cât mai precis, și mi-au trimis o folie nouă, gratuit. Fără plată pentru transport, fără nimic. Și am fost impresionat.

Am mai scris despre Smart Protection în articolul în care am comparat Galaxy S9 cu Galaxy S8:

Dacă vreți folii bune pentru telefoane, vă recomand Smart Protection. Folia lor clasică e “regenerabilă”, și se vinde în două variante: pentru ecran și pentru întreg telefonul (față, spate, marginile de sus și de jos). Am folosit-o pe S8 și acum pe S9, și mi se pare foarte bună. Am zgâriat folia de mai multe ori, ca mai târziu să se “vindece” singură. […] Oamenii de la Smart Protection au mai multe tipuri de folii, dar nu le-am testat, așa că vă recomand doar ce știu că e bun din experiență. Pe lângă asta, am interacționat de câteva ori cu oamenii de acolo, mi-au fost de ajutor, și mi-au lăsat o impresie foarte bună.

E simplu: sunt mulțumit de produsele lor, toate interacțiunile pe care le-am avut cu ei au fost pozitive, așa că îi recomand.

Din ce îmi dau seama, foliile de la Alien Surface par a fi mai populare. Tatălui i-am pus folie de la ei (doar pentru că a fost mai convenabil la momentul respectiv), același tip de folie “regenerabilă”, și am constatat că sunt identice. Producătorul probabil e același, iar singura diferență este la preț, unde Smart Protection oferă folii la un preț mai mic. Combină asta cu calitatea oamenilor, și e o formulă câștigătoare. Nu știu cum sunt cei de la Alien Surface, dar momentan nu am motiv să îi încerc.

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.