ÎnFilme

Cum sa strici un lucru bun

Pentru cine nu stie, ‘Man of Steel’ urmeaza sa apara in 2013. Pentru cine nu stie, este vorba despre urmatorul film cu Superman, care va fi un reboot al seriei. Pentru cine nu stie, sunt un mare fan Superman si in calitate de fan, nu pot decat sa privesc ingrozit cum si-au batut joc de el.

In primul rand si-au batut joc de culoarea costumului si l-au facut dintr-un albastru deschis intr-unul… care e mai degraba gri decat albastru. Apoi, considerand ca nu si-au batut joc destul de el, au schimbat total design-ul costumului, astfel incat nu arata nici pe aproape precum costumul clasic al lui Superman. Considerand ca nici acum nu si-au batut joc destul de el, au dat lovitura de gratie: au schimbat iarasi emblema. Emblema lui Superman s-a schimbat de foarte multe ori de cand a fost creat personajul, iar cea folosita in ‘Superman Returns’ e cea mai des folosita si cea mai recunoscuta de pana acum. Deodata, un dobitoc a venit cu ideea sa o schimbe si arata groaznic.

In ansamblu, noul costum mi se pare oribil si total nepotrivit. Cel folosit in ‘Superman Returns’ a fost cel mai bun costum folosit pana acum si a fost perfect din toate punctele de vedere (bine, as putea zice ca ii lipseste emblema galbena de pe pelerina, dar asta e discutabil).

Ce nu imi mai place la viitorul film e faptul ca l-au ales pe Henry Cavill, un actor ENGLEZ, pentru a juca rolul lui Clark Kent/Superman. Mi se pare aberant, ca sa nu mai zic de Laurence Fishburne, care joaca rolul lui Perry White. Lasand la o parte faptul ca e englez, nu mi se pare deloc potrivit pentru rolul respectiv si mi se pare prea plin de muschi. Ramane de vazut cum va juca in film, dar presimt ca voi fi dezamagit. (Brandon Routh a fost excelent in ‘Superman Returns’.)

Ce imi place la viitorul film e regizorul Zack Snyder si scenaristii: David S. Goyer si Christopher Nolan, care sunt responsabili de noua trilogie despre Batman. Stiind ca filmul e in mainile lor, exista foarte mari sanse sa fie un film foarte bun. Pacat de costumul ala, mi se rupe inima.

Alte articole:

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.