Acum 5 ani, am scris un e-mail

… iar astazi l-am primit.

Am descoperit acum 5 ani un site de pe care se pot trimite e-mail-uri in viitor, in sensul ca scrii mesajul si alegi data la care vrei sa fie trimis. Eu mi l-am trimis astazi, in ziua in care am implinit 20 de ani.

The following is an e-mail from the past, composed 5 years and 27 days ago, on May 23, 2007. It is being delivered from the past through FutureMe.org

heh… ce chestie… uhm… salut… sunt… tu… din trecut… :D
poate nu mai tii minte, da’ acum cativa ani la ora 00:22 (:D) te plictiseai si ai dat peste un site pe care puteai sa programezi un e-mail sa iti fie trimis in viitor :) uhm… cand am scris mesajul asta aveam 14… 15 ani aproape (24 mai 2007) si acum… banuiesc ca am… 20… 21 ani? :-?? in fine, azi am banchetul si de abia astept sa ma duc :) uhm… :| mda…
deci… ce zici ca mai faci? :) hmm… :| ah… sper ca ai… AM reusit sa intru la Carol… sau macar la Odobleja :) si… uhm… m-am schimbat mult? am prietena? am o garla de bani? am o vila cu jacuzzi? :D sper ca da :)
mda… cam asta e tot… nu prea stiu ce sa mai zic… in fine… la revedere! :)

P.S. LA MULTI ANI!!!!!!!!!! :D :))

Instinctiv, voiam sa ii raspund la e-mail, pana sa realizez ce prost sunt. O sa raspund, totusi. Aici.

Astazi, 19 iunie 2012, am 20 de ani, nu-i de mirare ca la prima teza la matematica din liceu vei lua 4. Bine, poate n-ai avut chef sa calculezi, sau poate te grabeai sa pleci la banchet, nu stiu. Oricum, nu-i bai, e matematica, nu o sa-ti placa si in afara liceului nu vei mai avea nevoie de ea. Apropos de banchet, incearca sa faci si tu mai multe poze acolo. De la banchetul meu am o singura poza cu mine, n-ar strica sa faci mai multe, chiar daca nu iti place. A, da, iar Bianca o sa arate naspa la banchet, asta ca sa nu iti fac sperante. Oricum esti prea bun pentru ea.

Liceul o sa fie misto, in principiu (arunca un ochi pe-aici), ai grija prin clasa a XI-a ce faci cu colega aia, ca e belea mare. O sa stii tu atunci despre cine vorbesc. Si incearca si tu sa nu te apuci de fumat. Stiu cum te simti, dar incearca sa n-o faci. In clasa a XII-a o sa ti se rupa de tot in ceea ce priveste liceul. A, da, IMPORTANT: sa nu faci meditatii la matematica! Chiar daca nu stii nimic, sa nu faci, ca tot nu o sa inveti nimic si o sa cheltui o gramada de bani aiurea. O sa iei 4.1 la matematica, chiar daca faci meditatie, deci clar nu are rost (stai linistit, faci contestatie si il iei). Mai bine strangi bani ca sa am eu la 20 de ani. De fapt, sa nu inveti nimic pentru BAC si sa nu te stresezi deloc. Bine, iti spun asta degeaba, ca oricum asa am facut. O sa realizezi ca BAC-ul e o porcarie.

In ceea ce priveste liceul, nu, nu ai intrat in Carol, ci in Odobleja. Zi merci, cine stie ce persoana as fi iesit din Carol. Bine, o sa realizezi prin ultimii 2 ani ca nu te mai intereseaza informatica, dar nu conteaza, va fi bine in Odobleja in perioada in care vei fi tu.

Da, m-am schimbat cam mult de cand eram tu, sunt 5 ani. Te stiu cum esti si pot sa-ti spun ca vei ajunge departe si vei face foarte multe lucruri grozave, nici nu-ti imaginezi. Sunt si multe lucruri la mine care nu ti-ar placea si te-ar speria, dar asta-i viata. O sa ai tu destule ocazii ca sa inveti cum e viata.

Da, ai prietena, in momentul de fata aveti aproape 2 ani de cand sunteti impreuna. Da, e frumoasa, ca stiu ca la asta te gandesti, si da, o sa-i poti pune mana pe țâțe in mod regulat, nu-ti face griji. Oricum, o sa-ti placa foarte mult de ea si o sa o iubesti si o sa realizezi ca nu stii nicio alta fata pe care ai putea suporta-o ca partenera. Deci ai ales bine.

Nu, nu ai tone de bani, ai banii pe care ii are orice pustan obisnuit de 20 de ani. Stiu ca glumeai, dar sa nu fii superficial. Bine, iti spun degeaba asta, ca o sa te inveti singur bine, esti baiat destept si ai potential.

Multumesc pentru urare, atat am avut si eu sa-ti zic. O sa caut un site care sa trimita e-mail-uri in trecut, ca sa putem discuta mai mult. Succes in continuare, ne vedem in 5 ani in oglinda. Eu probabil ii voi scrie acum un e-mail mie de peste inca 5 ani. Sa vedem in alti 5 unde mai ajungem.

Salut!

P.S. Sa dai jos mustata inainte sa incepi liceul. Serios, du-te chiar acum si spune-i lu’ tac-tu ca vrei sa bagi lama-n ea. Cu placere!

Alte articole:

26 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.