Musulmanii

Palestinian arrested for insulting Islam on Facebook →

Many in this conservative Muslim town say that isn’t enough, and suggested he should be killed for renouncing Islam. Even family members say he should remain behind bars for life.

“He should be burned to death,” said Abdul-Latif Dahoud, a 35-year-old Kalkiliya resident. The execution should take place in public “to be an example to others,” he added.

Articolul e din 2010, dar chestii din-astea se întâmplă și în 2013, chiar mai des acum. E îngrijorător că majoritatea există un număr foarte mare de musulmani care împărtășesc aceeași mentalitate ca individul intervievat mai sus, iar aresturi de genul ăsta au loc tot mai des în ultimul timp, e de-ajuns să spui că ești ateu sau că nu crezi în mizeriile lor și ai mari șanse să ți-o iei.

Spuneam mai demult că religia e cea mai groaznică invenție a omului și nu există urmă de dubiu în mintea mea. E imposibil să înțelegi implicațiile religiei și să mă contrazici, iar dintre toți smintiții ăștia religioși, musulmanii sunt cei mai împuțiți. Din punct de vedere religios, ăștia-s ăl mai puturos rahat dintre toate sortimentele de rahat de pe talpa umanității.

Alte articole:

19 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.