Prima saptamana de facultate (II)

Prima saptamana la litere a fost cu mult peste prima de la automatica. Bine, la automatica nu mi-a placut niciodata, dar nu asta e important. Important e ca spre deosebire de cum ma simteam acum un an la automatica, acum sunt chiar entuziasmat si indraznesc sa spun ca s-ar putea sa imi placa aici, sper foarte mult asta.

Am chiar goluri pe care voi incerca foarte mult sa le ating, lucruri straine de mine la automatica. Nu spun si care sunt, le pastrez pentru mine; stiu ca voi ati cobi daca le-ati afla, ca niste rautaciosi ce sunteti. Colegii, sau mai degraba colegele, ca ele sunt de departe majoritare, ma fac sa ma simt mult mai in largul meu decat ma simteam la automatica, printre atatia baieti.

As putea sa fiu putin rautacios (dar corect) si sa abordez subiectul admiterii pe baza mediei de la BAC, pe care l-am mai discutat o data aici, si sa vorbesc despre efectele acestui sistem ridicol pe care am acum ocazia sa le vad “first-hand” (nu-mi vine in minte un echivalent in romana); dar fiindca am zis ca o sa incerc sa fiu mai putin “criticel”, cum imi spunea o prietena, nu o voi face. Va urasc in continuare, doar ca acum o fac in secret.

Ce sa zic, un inceput bun. Sper ca in urmatorii 3 ani sa fie doar din ce in ce mai bine.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.