• Home
  • Diverse
  • Asa arata telefonul visurilor mele – Nokia 808 PureView

Asa arata telefonul visurilor mele – Nokia 808 PureView

De cand a fost anuntat Nokia 808 PureView in februarie la ‘Mobile World Congress 2012’, am urmarit toate stirile despre acest telefon numai cu gura la pamant si salivand.

N-am avut niciodata cine stie ce telefon si nici nu ma interesa inainte sa am un telefon bun, asta pana cand am cumparat acum aproape un an un Nokia C6-01, care mi-a aratat ce inseamna un telefon cu adevarat bun. De atunci am inceput sa dezvolt o pasiune pentru telefoane mobile si pentru prima oara am un telefon “al visurilor mele”, iar acela este Nokia 808 PureView. iPhone n-as vrea deloc sa am (sau orice produs Apple, daca ma gandesc), Samsung Galaxy nu ma intereseaza, mie imi plac telefoanele Nokia, imi place unde a ajuns Symbian (mai mult decat Android) si ador Nokia 808 PureView.

Pentru cine nu stie, telefonul are camera de 41 MP si un senzor enorm, mai mare decat al multor aparate de fotografiat compacte, dar ideea este sa faci poze la rezolutie de 5 MP, telefonul strangand astfel aproape 7 pixeli intr-unul singur, pentru o calitate exceptionala (permitand, de asemenea, zoom lossless – fara pierderi de calitate – de pana la 3.6 ori la 3MP). Telefonul poate filma la 1080p cu 30 de cadre pe secunda si permite zoom lossless de pana la 4 ori, iar la 720p de pana la 6 ori. Pe langa camera, telefonul are si un microfon extrem de bun care se descurca foarte bine cu sunete de pana la 140dB. Pentru mine, astea sunt detaliile care conteaza cel mai mult la 808, dar telefonul este si in rest unul excelent.

Imi pare rau ca atunci cand imi voi permite un astfel de telefon, probabil va fi deja ceva obisnuit. In momentul de fata, Nokia 808 PureView costa in jur de 3000 de lei.

Mai jos sunt cateva poze facute cu telefonul, iar aici sunt mai multe.

UPDATE: Cum continua Nokia sa ma tachineze – Nokia Lumia 920

Alte articole:

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.